Bachs blomsteressens

Jeg har valgt at supplere mine kinesiologibehandlinger med Bachs blomsteressens.Det er simpelthen en unik hjælp, når vi skal af med de gamle mønstre, bånd og bindinger, og når vi skal slippe gamle traumer.Men det er også fantastisk til at støtte os i de forandringer der skal ske.Der kan ofte ligge angst, usikkerhed, manglende gåpåmod, problemer med at holde fokus….. Her kan man næsten kalde dem ”støttepædagoger” – det er som om vi bliver taget os i hånden og noget siger: ”Kom bare, det er trygt nok”.

Nøjagtig test

Det, at man med kinesiologi kan teste nøjagtig frem hvilke essenser der er behov for, og hvor mange dråber der skal anvendes, er med til at gøre at den er så virkningsfuld for den enkelte.Det sker af og til, at nogen skal have en stor dosis 1-3 dage efter behandlingen, for bedre at holde fast i de forandringer der er sket, og for at stå fast i at det er den vej vedkommende skal nu. Det kan også være mellem behandlingerne, at der er behov for lidt ekstra.

Giv slip

Uanset hvor smertefuldt og ubehageligt noget kan føles, kan vi have en tendens til at holde fast i de gamle ting, da det jo er det kendte. Hvor fantastisk det nye end måtte være, så kan det føles farligt, fordi det er ukendt – så må der lige lidt ekstra dråber til.

Share This