LIBRA

Min kinesiologiklinik hedder LIBRA, fordi den som jeg er ”født” i vægtens tegn.

Men det passer meget godt, for meget af det jeg arbejder med, handler om at skabe balance og ro i vores indre. Mange af os er alt for meget i vore hoveder, og trænger til at finde ind i vores indre, for her at mærke hvem vi virkelig er. Hvad ønsker vi at gøre lige nu i vores liv, hvad føles rigtigt – ofte er svaret der, men vi lytter ikke efter.

Tillærte ting

 

Alt for tit er vi styret af gamle mønstre, forventninger og tillærte ting, som ofte ikke stemmer overens med det, der vil være bedst for os at gøre nu.

Jeg bruger ofte billedet, at hver gang vi skal noget, så går vi ind og spørger vores eget lille private ”efterretningstjeneste”. Her ligger:

 

– ..…det medfødte, det vi har arvet – også janteloven, som de færreste kan sige sig helt fri for.

..…opdragelsen og tillærte adfærdsmønstre, som vi har lært af vore forældre m.fl.

….. misforståelser, når nogen siger noget til os, opfatter vi det så som det er ment, eller ender vi med at gå rundt med en misforståelse. Vi har jo meget ironi i vores land, så fangede vi lige glimtet i øjet, da det blev sagt, eller var det en dag, hvor vi tog det hele meget personligt?

 

–  ….. gamle traumer – det kan være voldsomme ting vi har oplevet, men også være alle de følelser af angst, skyld, skam, tvivl m.m., som ofte starter i barndommen, men som påvirker og styrer os indtil vi får sluppet det.

Det er nærmest umuligt at vide nøjagtigt hvad vi hver især ”sidder fast i” og det er her KINESIOLOGIEN er et fantastisk redskab.

Muskeltest

I kinesiologien bruger vi en muskeltest, som giver stærke og svage svar, der også kan indikere et ja og et nej. Med denne test kan jeg gå ind og få kontakt til ”den indre harddisk”, der hvor vi har lagret det hele. Både klienterne og jeg bliver ofte overrasket over det, der kommer frem – vi har ikke med vores bevidsthed kunne gennemskue det, og ville derfor ikke nå ind til sagens kerne.

 

 

 

– Og det er noget af det, jeg virkelig elsker ved denne behandling form, hverken klienterne eller jeg kan vide eller styre, hvad vi kommer til at arbejde.

Hjælpe

Jeg skal ikke lave folk om, men jeg vil gerne hjælpe dem til at blive den bedste udgave af sig selv. Tit har vi brug for hjælp til at finde ind til kernen i os selv, forstå os selv, og få skabt det liv vi virkelig ønsker. Vi skal blive bedre til at tiltrække det vi ønsker, det er ikke nok vi siger noget med munden. Med vores indre holdning og selvrespekt, skal vi som en magnet tiltrække andres respekt, forståelse o.s.v. Vi skal også tro på og tiltrække det vi drømmer om – vi har alle prøvet ”tilfældigvis” at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, måske er det ikke så tilfældigt, men noget vi har tiltrukket!!!

Share This