Hvem er jeg

-hej jeg hedder Birgithe B. B. Holm – Indehaver af LIBRA Psykisk Kinesiologi Klinik

Kinesiologi

 

Jeg har startet min klinik 1. oktober 1989.

Gennem årene har jeg arbejdet meget med at finde min egen måde at bruge kinesiologien på, og når nogen spørger om jeg ikke nærmest er alternativ psykolog, er det vist meget rigtig!

 

Personlig udvikling

Jeg forsker videre indenfor dette felt, og i efteråret 2017 og foråret 2018 er jeg med på et personligt udviklings kursus, der hedder De Ni Kraftfelter, et kursus jeg tager i Århus. Jeg gør det meget for selvudviklingens skyld, for jo bedre jeg kan forstå mit eget mønster og give slip, jo bedre kan jeg hjælpe andre. Som behandler må man aldrig gå i stå!

Kinesiologer

 

Som så mange andre kinesiologer har jeg tidligere oplevet, at jeg var nødt til at søge hjælp andet steds end i lægeverdenen. Som ung kæmpede jeg bl.a. med voldsomme skulderspændinger, og det fortsatte frem til jeg kom i kontakt med kinesiologien, jeg var da sidst i 20´erne. Her kom jeg først i behandling, og senere på de første kurser.

 

Passe ind

Jeg fik, fra jeg var ganske ung, utallige gange massage mod skulderspændinger og hovedpine – ofte et forløb med 10 behandlinger, men der gik desværre ikke lang tid, så var jeg tilbage til samme udgangspunkt og smerter. Ingen tænkte på, om der var en sammenhæng til andre ting, på trods af at min bror begik selvmord, da jeg var knap 18 år. Problemet startede dog tidligere, for jeg har, som mange af mine klienter, oplevet modgang, mobning, haft følelsen af ikke slå til, og følelsen af at skulle ”passe ind”.

Tilliden mangler

Dette indre pres, sammen med manglende tro på sig selv, fremtiden og livet, det kan fylde meget, når man er et ungt menneske, og nærmest gøre livet uoverskueligt.

Hvis TILLIDEN mangler her, ligger der også ofte en angst bagved. 

Da jeg startede på kinesiologi kurserne og vi udelukkende arbejdede med fysisk kropsafbalancering, oplevede jeg lidt det samme – at mine ubalancer vendte tilbage, om end i lidt mindre grad. –

– men straks vi begyndte at arbejde med følelser og årsager til de fysiske ubalancer, ændrede det sig.

Jeg har derfor valgt, at uanset om folk kommer med fysiske eller psykiske problemer, så går jeg altid ind for at arbejde med årsagen.

Nogen kan ikke forstå, at jeg orker at høre på folks historier / oplevelser / følelser dag efter dag, men det gør jeg. Jeg brænder i mit indre for at hjælpe andre videre i livet, og det er en enorm glæde at vide og se, at jeg kan gøre en forskel. –

 

– Jeg har en høj etisk moral, og jeg stiller derfor aldrig diagnoser via kinesiologien, hvilket alternative behandler i øvrigt heller ikke må…..

Jeg tester aldrig på noget, vi ikke må gå ind i, eller noget I ikke er parate til. Til gengæld er jeg parat til at gå ind i hvad som helst, når vi får grønt lys.

Det er ofte en spændende rejse vi kommer på i jeres indre, for ingen af os kan styre, hvor vi skal hen i den enkelte behandling, udover jeres indre. Dette giver ofte et overraskende og fantastisk indblik i, hvordan det hele hænger sammen / hvad årsagen er. 

Share This